Компанія Агроспецпроект виробляє якісні консерви бобової групи, і впевнено утримує провідні позиції на даному сегменті ринку. Пропонує споживачам смачну і корисну продукцію на взаємовигідних умовах співпраці. В підприємство інвестовані передові технології, що дає можливість займати перші місця в Україні за обсягом виробленого товару. Також фірма має досвід роботи у виготовленні солодкої кукурудзи, і реалізує цей продукт за доступною вартістю. При цьому організація дотримується порядку санітарно-технічного контролю при виробництві, а також під час зберігання і в період реалізації продукції.
Консервування — це процес, який застосовується для збереження харчового продукту. Полягає в знищенні мікроорганізмів, що можуть розвиватися в товарі, і викликати його псування. Процедура містить теплову обробку продукції, що поміщається в герметично закорковану тару. Залежно від величини активної кислотності й вмісту сухих речовин, консерви ділять на різні групи.
На українському ринку компанія знаходиться з 1996 року, і вважається лідером з виготовлення солодкої кукурудзи та бобової групи консервів в країні. Асортиментний ряд охоплює консервну продукцію з горошку, кукурудзи й квасолі. Переробним центром є Золотоніський консервний завод, що розташований в Черкаській області.
Досконалі технології консервів
Основним призначенням харчових продуктів є максимальне наповнення організму людини корисними і збалансованими для засвоєння речовинами. Здорове харчування створює сприятливі умови для нормального функціонування організму і захищає його від несприятливих впливів зовнішнього середовища.
Випуск вітчизняних харчів промислового виробництва по групі консервів становить певну потребу в населення. Тому необхідно здійснювати ряд заходів з розробки та впровадження прогресивних технологій і збільшення обсягів виробництва консервів на промисловій основі.
Основні переваги продуктів промислового випуску:
- гарантована хімічна, мікробіологічна безпека;
- відповідність особливостям метаболізму і травлення;
- оптимальний ступінь подрібнення;
- висока якість і безпека сировини;
- широкий спектр застосовуваних компонентів.
Стабільне виробництво не залежить від сезонності та може бути забезпечено тільки при наявності сировини високої якості, тобто з напівфабрикатів асептичного консервування, отриманих із застосуванням прогресивних технологій і за спеціально розробленими рецептами з урахуванням особливостей кожного організму.